Team Johnsen – Drevet av næringslivet

By 13. September 2017Nyheter

Denne uken forlater langrennsløper Vegard Johnsen, Narvik. Årets sesong er rett rundt hjørnet, og med et kobbel av byens næringsaktører i ryggen er han mer enn klar for å vise seg tilliten verdig.

Til en fullsatt frokostsal i kantina hos Forskningsparken forklarte han hvordan 50 næringsaktører fra Narvik har gjort denne store satsingen mulig. I skimiljøet snakkes det om en av de største satsingene på en enkeltløper utenfor landslaget noensinne.

Ved siden av pengestøtte, har Johnsen og hans team også ordnet seg sponsorer som sikrer han egen bil, et sammensatt helseteam og lokal næringsrik mat på bordet.

Livet som toppidrettsutøver handler om å gjøre det daglige arbeidet grundig for å nå målet man har satt seg. Mange av metodene og tankerekkene er overførbar til næringslivet, noe Vegard belyste for de mange tilhørerne på frokostmøtet.

Ambisjonene hans er store, og målsetningen om å vise frem sine mange sponsorer likeså. Samarbeidet er et glimrende eksempel på hvordan vi, uavhengig av fståsted og bransje, kan bidra til å spille hverandre gode.

Vi takker Vegard og alle oppmøtte for et flott frokostmøte.

Kilde og bilder: Michael Ulriksen
Magasinet Næring i Nord
og nettmagasinet Nordfra