Gastrofoil AS

By 21. April 2017
Ståle Herving
Daglig leder
+47 413 34 235

Gastrofoil AS

Gastrofoil AS

Gastrofoil AS har utviklet en varmeduk (HeatPad) basert på induksjon for å holde godkjent serveringstemperatur (varme) på mat over tid. Selskapet har som målsetting å lansere produkt og webside i løpet av 2017. Stay tuned!

Produktfortrinn:

  • Enkel i bruk. Benyttes på hvilken som helst restaurantbufeet eller hjemmeselskap
  • Miljø- og energigevinst. Gastrofoil HeatPad bruker 6-7 ganger mindre strøm sammenlignet med vanlige varmeplater
  • Oppvarming skjer dobbelt så raskt som ved bruk av vanlige varmeplater. Energiforbruket opphører straks beholder/kokekar fjernes fra varmeduken
  • Søl av mat brennes ikke fast, og varmeduken er derfor lett å holde ren
  • Sikkerhet, ikke fare for forbrenning
  • Er fleksibel og krever liten lagringsplass. Kan lagres umiddelbart etter bruk.
  • Kun 10  mm tykkelse
  • Ideell for transport/catering
  • Varm og kald mat kan fritt plasseres sammen
  • Kan preges etter ønske med kundens logo eller grafikk
  • Varmeduken kan plasseres under pynteduker eller lignende hvis estetiske grunner ønskes.