Frokostmøte i Forskningsparken: Narvikfjellet, et regionalt skianlegg eller en helårlig internasjonal destinasjon?

By 26. October 2016Nyheter

Tirsdag 25.oktober hadde Forskningsparken i Narvik igjen et fullsatt Frokostmøte. Denne gangen kom Harald Kuraas, daglig leder i Narvikfjellet, med et par skikkelige gode nyheter for sesongen som står for tur. Dessuten stilte Harald et godt spørsmål – bør Narvik fortsatt å holde seg til navnet Malmbyen!

Fremover skriver:

Sprek satsing

Det er investert i både snøproduksjon og lys i traseen hvor den øverste T-kroken slutter.

Allerede i fjor fikk man et topp moderne snøproduksjonssystem. En tykk såle av kunstsnø i kombinasjon med mye natursnø, resulterte i tidenes vintersesong for Narvikfjellet.

– Lys i tredjebakken vi gi oss flere opplyste høydemeter, større områder som kan benyttes til skikjøring, bedre treningsforhold for aktive alpinister, og en helt ny opplevelse for alle. Narvikfjellet med fem flombelyste nedfarter er et produkt som kan konkurrere med de aller beste, forteller Kuraas.

13.januar 2017 inviterer Narvikfjellet alle skiglade folk til «lysfest» på Fjellheisrestauranten. Her markeres en ny tid med mørketidskjøring fra Tredjebakken og ned.

Åpner 5. desember

Narvikfjellet planlegger åpning av anlegget 5. desember eller tidligere. Når Familiebakken og Førstebakken er åpnet, åpner Andre- og Tredjebakken så raskt som mulig.

Fra 13. januar eller tidligere er alle nedfarter til og med Tredjebakken åpen hver dag, også midtuke.

Allerede 17. februar åpner stolheisen for dagdrift fredag, lørdag og søndager. Det er også startskuddet for høysesongen!

Det tas forbehold om vær- og klimaforhold.

Mer informasjon om årskortkampanjen og årets priser kommer her på hjemmesiden 1. november.”

 

Les mer på Fremover og I Narvik.