Flakk Gruppen overtar Narvik Composite

By 19. May 2016Nyheter

Flakk Gruppen har overtatt konkursboet etter Narvik Composite AS og planlegger snarlig gjenoppstart av virksomheten i Narvik.

Flakk Gruppen som har hovedkontor i Ålesund, cheap nfl jerseys er et familieeid industrikonsern med aktivitet innen en rekke cheap mlb jerseys ulike cheap jerseys bransjer. Konsernet har betydelig erfaring fra komposittindustrien og står blant annet Блинчики bak etableringen av børsnoterte Hexagon Composites ASA SkatteFUNN som i dag er verdens ledende produsent av trykktanker i kompositt for lagring av propan, naturgass og hydrogen.

Narvik Composite har utviklet innovative komposittruller som gir betydelige produktfordeler sammenlignet med лечебной de tradisjonelle stålrullene som i dag brukes i arrangerer gruveindustrien.
Komposittrullenes fortrinn er bl.a. knyttet til vesentlig lavere cheap mlb jerseys vekt, høy korrosjonsbestandighet og lang levetid.

Flakk Gruppen ser betydelig potensiale i produktene som er utviklet og ønsker å bidra gjennomf?re med sin kompetanse til videreutvikling av selskapet. Ikke minst vil det bli satt sterk cheap jerseys fokus på markedsutvikling og automatisering av produksjonen for å få LInk ned produksjonskostnadene.
Virksomheten vil bli gjenoppstartet i Narvik innen utgangen av mai.

Ytterligere informasjon om Flakk Gruppen og Narvik Composites er tilgjengelig på:

www.flakk.no

www.narvikcomposite.com